Back to all reports

Street lighting - Lamp Post CW19 - still not working

Reported via desktop in the Street lighting category anonymously at 13:34, Friday 12 February 2021

Sent to Oxfordshire County Council less than a minute later

I received a Fix-my-Street update yesterday to say that CW19 lamp-post had been fixed. Checked this morning, early while still dark, & it's NOT been fixed. It's on the footpath at the back of West Witney School grounds as the path heads off to the dead end of Lyneham Close.On the map it says it's No 2 but the actual lamp-post is CW19!! Plse repair asap. Thanks.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ref:00383062 Thank you for your report, this has been logged on our management system for repair, our contractors will aim to have this repaired within 7 working days. If it is found to be a supply fault this will be passed to the local DNO operator to attend.

    Posted by Oxfordshire County Council at 10:29, Tuesday 16 February 2021

  • It certainly wasn't working a few days ago, & I haven't passed by since when the lights have been on.

    Posted anonymously at 08:42, Tuesday 16 March 2021

  • Have just checked now the street lights have come on for the evening/night & the light has NOT been fixed yet.

    Posted anonymously at 20:43, Tuesday 13 April 2021
    Still open, via questionnaire

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FixMyStreet password?