Back to all reports

Traffic Lights Sensors Not Working

Reported via iOS in the Traffic lights category anonymously at 22:04, Saturday 2 June 2018

Sent to Norfolk County Council 1 minute later

With these set of traffic lights the sensors don’t appear to be working correctly as the lights change to green from the A11 sliproad despite there not being any traffic waiting, also when the lights change green for traffic heading towards Great Ellingham / the A11 away from Attleborough they don’t stay green for very long creating quite some disruption as the traffic backs towards Attleborough and on a number of occasions traffic has back up on the A11 slip road coming away from norwich on the other side of the A11.

There never used to be a problem like this, so something must be wrong.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter

    State changed to: Fixed

    Posted anonymously at 22:48, Saturday 30 June 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FixMyStreet password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.

Your password should include 6 or more characters.